Erasmus+ Nieuwsbrief - meer perspectief
- Is dit bericht niet goed te lezen? Klik hier om dit bericht direct in uw browser te bekijken -
Erasmus+
Erasmus+ mbo-ve nieuwsbrief nr. 5 | mei 2014
Via deze nieuwsbrief brengt CINOP Erasmus+ u met regelmaat op de hoogte van nationale en Europese ontwikkelingen en evenementen op het terrein van het middelbaar beroepsonderwijs en de volwasseneneducatie. Tevens is deze nieuwsbrief een podium om uw projectervaring en/of resultaten voor het voetlicht te brengen. U kunt uw artikelen onder vermelding van 'Nieuwsbrief Erasmus+ mbo-ve' e-mailen naar erasmusplus@cinop.nl.
 
 
  Call 2014 -Charter voor mobiliteit in het mbo (accreditatie)
Vandaag, 5 mei 2014, is de Call 2014 voor de Charter voor mobiliteit in het mbo gepubliceerd op onze website. De deadline voor deze Call is maandag 22 september 2014 om 12.00 uur in de middag.
   
Het werkprogramma van "Erasmus+" voor 2014 voorziet in een "Charter voor mobiliteit in middelbaar beroepsonderwijs" voor de accreditatie van organisaties die al een sterke reputatie hebben opgebouwd met het succesvol organiseren van kwalitatief hoogwaardige mobiliteit voor studenten en professionals in het mbo.
  
   >> Lees verder
 
 
  Voorlichting Charter voor mobiliteit in het mbo
woensdag 28 mei 2014 te Meeting Plaza, Utrecht
Op woensdagochtend 28 mei verzorgt het NA Erasmus+ mbo-ve een voorlichting over de Charter. Dit is tevens dé gelegenheid om al uw vragen te stellen. De voorlichting begint om 9.30 uur en vindt plaats bij Meeting Plaza te Utrecht. 

>> Lees verder
 
 
 
  Lancering website Kwaliteit en Impact Scan 2020
De KIS 2020 is een toolkit die is ontwikkeld om instellingen te ondersteunen bij de inbedding van internationalisering in hun onderwijsbeleid en -praktijk. De KIS 2020 heeft nu een eigen website!

In het Nederlands: www.erasmusplusmbo.nl/kis2020
In het Engels: www.erasmusplusvet.nl/qis2020

>> Lees verder
 
 
Nationaal Agentschap Erasmus+ mbo-ve
Postbus 1585
5200 BP's-Hertogenbosch
T: +31 (0)73 680 0762
erasmusplus@cinop.nl
www.erasmusplusmbo.nl
www.erasmusplusve.nl
Twitter   Facebook   youtube   Linkedin
 
  CINOP, Nuffic, Europees Platform en Nederlands Jeugdinstituut voeren als Nationale Agentschappen het Europese subsidieprogramma Erasmus+ uit. CINOP Erasmus+ voert onder deze vlag als onafhankelijke organisatie op initiatief van de nationale en Europese overheid, internationale programma's uit voor het middelbaar beroeps- onderwijs en volwasseneneducatie en vertegenwoordigt in Europees verband Nederland op terreinen als lifelong guidance, quality assurance en ECVET.